Ninna Ekstrand – fotograf, grafisk formgivare och kommunikatör med intresse för marknadsföring, kommunikation och design.

Just nu arbetar jag som kommunikatör på Svenska missionsrådet vilket är oerhört spännande. Vid sidan av mitt vanliga arbete driver jag mitt företag Ninna Ekstrand.

Jag fotar det mesta. Bröllop, familj, barn, student, bal, konsert, företagsfotografering m.m. Genom åren har det blivit en hel del bröllopsfotografering vilket avspeglar sig här på hemsidan. Känslan att fånga nuet, ögonblicket, mötet, men även dokumentera och förmedla något går som en röd tråd i mitt fotograferande.

Inom det grafiska området har det blivit affischer, flyers, foldrar, nyhetsbrev, banners, vepor, logotyper m.m. Mycket av det som finns här är från min anställning som Informationsansvarig och grafisk formgivare i Pingst Jönköping. Jag har även arbetat med ett skivprojekt där jag har fotograferat till omslaget och promotionsbilder men även formgivet cd-omslaget och gjort marknadsföringsmaterial. Resultatet hittar du här under Skivprojekt. Jag designar även tryck till barnkläder och håller på att utveckla en serie genom ninnadesign. Barnkläderna här på sidan finns att beställa, skicka mig ett meddelande så hör jag av mig!

I grunden har jag en högskoleutbildning inom Grafisk design och Webbutveckling. Under tredje året läste jag även organisation, ledarskap och projektledning. Efter utbildningen arbetade jag som Informationsansvarig och grafisk formgivare i två år. Sen var det dags för att göra något annat, så efter nästan 23 år i Jönköping drog jag vidare till Stockholm där jag nu bor.

Jag har även erfarenhet av tidningsbranschen och då som bildredaktör, bildproducent, nyhetsfotograf och studiofotograf.

Företaget Ninna Ekstrand startades 2008 och innehar FA-skattsedel.

Jag vänder mig både till privatpersoner och företag så tveka inte att höra av dig så får du veta mer om vad jag har att erbjuda!

/Ninna Ekstrand
ninna@ninnaekstrand.se
0705-940248

Leave a Reply